EVOLVENS MASZK

A 2020 November 11-én hatályba lépett rendeleteket követően úgy döntöttünk, hogy a lehető legalacsonyabb áron kínáljuk maszkjainkat.

 

 

Döntésünk egyúttal kizárja a viszonteladói értékesítés lehetőségét, így az Evolvens részecskeszűrő maszkokat csak weboldalunkról van lehetőség megrendelni.

EVOLVENS MASZK

Az Evolvens C-Maszk az Evolvens Budapest saját fejlesztésű részecskeszűrő szájmaszkja. A mosható és cserélhető betéttel rendelkező, strapabíró Cordurából készült konstrukció általános védelmet nyújt ki-, és belégzéskor. Igyekeztünk olyan terméket fejleszteni ami funkcionálisan és kényelemben is a lehető legtöbbet nyújt. Az egyszer használatos és kimosható szájmaszkokkal szemben az Evolvens C-Maszk hatékony alternatívát nyújt azoknak akik alkalmanként hosszabb ideig, megszakítás nélkül szeretnék azt viselni. A cserélhető (és kimosható) betéteknek köszönhetően pillanatokon belül új, tiszta szűrő helyezhető a arcmaszkba. Minden mosható maszkhoz tartozékként biztosítunk 3 db szűrőt. Viselése enyhítheti az allergiákat és csökkentheti a köhögés és az influenzafertőzések kockázatát.

MÉRET MEGHATÁROZÁSA

S-es méret:

Orrnyereg - Áll távolság

6 - 9 cm között
M-es méret:

Orrnyereg - Áll távolság

9 - 11 cm között
L-es méret:

Orrnyereg - Áll távolság

12 - 14 cm között

GALÉRIA

Evolvens Maszk
Designed & Made in Hungary