LEPD MEG SZERETTEIDET EGY EVOLVENS ÓRÁVAL!
OLYANNAL, AMILYET Ő SZERETNE...

Mindenkinek saját stílusa van. Most lehetőséged van olyan órát ajándékozni,
mely a kiválasztott igényeinek 100%-ban megfelel. Az óratervezés élménye a szerkesztőn keresztül
egészen egyedülálló. Az elkészített óra névvel, monogrammal vagy akár aláírással is készülhet,
így nem csak stílusában de üzenetében is róla szól.

EVOLVENS ajándékkártya

Ha nem akarsz kockáztatni, de úgy érzed, választottad egy órának örülne leginkább, akkor ezt Neked találtuk ki! A kártya birtokában lehetőségetek van megtervezni saját ízlésetek szerint az ajándék karórát, melynek elemeit az óraszerkesztőben találjátok.  A kártya birtokában szabadon konfigurálhatjátok az órát, melynek elemeit a szerkesztőben találjátok.

A kártyával nem csak órát, de élményt is ajándékozol. Az Evolvens óraszerkesztőben számtalan verzió tervezhető, melyet ezután akár névre szólóan elkészítünk. 

Az ajéndékkártya

Névvel, aláírással ellátott, sorszámozott plaszik kártya.

Csomagolás

Az ajándékkártyát elegáns csomagolásban veheti át.

TERVEZD MEG SAJÁT EVOLVENS ÓRÁD

Álmodd meg és valósítsd meg saját órádat. Mivel minden órát egyedileg, a megrendelést követően készítünk el, így lehetőség van olyan egyedi konfigurációk megalkotására, melyek nem szerepelnek az aktuális kollekcióban. Magyarországon egyedülálló módon, készítettünk egy óratervező alkalmazást, melyben az összes alkotóelemet megtalálod és ízlésednek megfelelően kombinálhatod. Mi elkészítjük számodra.

Az ajándékkártya összege az óra átvételekor jóváírásra kerül a végleges konfiguráció összegéből. A megtervezett óra végösszege a konfigurátorban kiválasztott alkatrészek típusától függ. Az ajándékkártya felhasználható a vásárlást követő 12 hónapig. A vásárlást követően a vásárló egyedi, regisztrált sorszámot kap az adott konfigurációhoz, mely kizárólag őt illeti. A megvásárolt és regisztrált kártyát nincs lehetőség visszaváltani.

Egyedi alkotások