RÓLUNK

Evolvens, a magyar óramárka. Az Evolvens egy teljes egészében Budapesten tervezett és épített, automata szerkezettel szerelt óracsalád. A rengeteg technológiai akadály leküzdése, a számos megépített prototípus és több száz előzetes terv eredményeként születhetett meg ez az óra mely tükrözi Budapest dinamizmusát, erejét és fiatalos lendületét. 

 

Az Evolvens nem csak egy óra, hanem annak az eszmének a képviselője mely szerint kellő akarattal és kitartással bármi megvalósítható.

Minden modell koncepciója egy apró gondolatból fakad. Az óra nem csupán egy időmérő eszköz, hanem egy névjegykártya magunkról. Minden óra árulkodik rólunk. Kik vagyunk, honnan jövünk, milyen értékeket vallunk. Az Evolvens csapata az alkotói szabadságot és a lehetőséget látja az órakészítésben, mely szavak nélkül fejezi ki gondolatainkat.

ALKOTNI SZERETÜNK

Az Evolvens Group Kft. igen színes múlttal rendelkezik. A 2009-ben alapított cég az évek során rengeteg különböző fejlesztést és terméket állított elő számos területen. Többek között fejlesztettünk audiovizuális eszközöket, fizioterápiás gépeket, mobiltelefon
kiegészítőket, kerékpárokat, illetve kameramozgatási, pneumatikus ipar területi és egyéb
fémmegmunkálás szegmensben is tevékenykedtünk. Fejlesztő cégként folyamatosan keressük a kihívásokat és minden alkalommal ha tehetjük, új területekre merészkedünk.

Mezei István

ALAPÍTÓ

Nem alszom túl sokat.

Elfelejtettem hogy kell. 

Mezei Virág

ÜGYVEZETŐ

Én meg majd fizetek…

Barcza Bálint Boáz

TERVEZÉS & GYÁRTÁS

Nem ártana ha klónoznának mert így sosem érünk a végére.

Zeleznyik Laura

KEY ACCOUNT MANAGER

Én vagyok a legbátrabb, mert nem félek felmosni sem.

Dénes Petra

TERVEZÉS

Csak a lézervágó és a kávé miatt vagyok itt.

Varga Ádám

ÖSSZESZERELÉS

A végén úgyis mindent én csinálok meg.

KORAI FEJLESZTÉSEK